Meillä on rakennuslupa!

10.4.2018

Ron Swanson juhlii

Tänä aamuna klo 7:11 sähköpostilaatikkoon pamahti Lupapisteen ilmoitusviesti: hankkeen tila on nyt ”Päätös annettu”. Meillä on siis rakennuslupa! Myönteinen päätös rakennuslupahakemukselle on annettu tänään 10.4.2018. Valitusaika päättyy 24.4. eli lainvoimainen rakennuslupamme on 25.4. Laitoin silti jo Jukkatalolle tiedon saadusta luvasta, että voivat edetä omien prosessiensa kanssa.

Kunnan rakennusvalvonta oli erittäin ripeä otteissaan ja saimme rakennusluvan 15 päivää rakennuslupahakemuksen jättämisen jälkeen. Erittäin iso kiitos aktiivisesti jo valmisteluvaiheessa mukana olleelle rakennustarkastajalle, joka oma-aloitteisesti ehdotti viime viikolla, että ottaisin suoraan yhteyttä viimeiseen naapuriin, joka ei ollut vielä kuitannut naapurien tiedottamista. Ilman tätä keskiviikkona tehtyä toimenpidettä olisi naapurien kuuleminen kuittaantunut automaattisesti vasta eilen, kun kaksi viikkoa tuli täyteen.

Mikäli toimituspäivää ei tarvitse lykätä (lupaprosessiin päästiin viikkoa alunperin oletettua myöhemmin), talon elementit saapuvat tontille viikolla 24. Siis yhdeksän viikon päästä! Maatyöt aloitetaan viikolla 19.

//M

Kommentit (0)

Ei kommentteja. Ole ensimmäinen!

Jätä kommentti

(*) pakolliset kentät, sähköpostiosoite näkyy vain ylläpidolle