Tontilla

27.2.2018

Huomenaamulla edessä on tonttikaupat kunnan virastossa. Ja vasta tänään saimme aikaiseksi käydä tontilla ensimmäisen kerran. Ohi olemme ajaneet monta kertaa, mutta vasta tänään rämmimme meidän pläntille asti. Tulipa käytyä paikalla edes näön vuoksi ennen nimien kirjoittamista. Yllättävän hyvin tontin muoto erottui suuresta lumimäärästä huolimatta. Kuvassa näkyy maaperätutkijoiden kaluston jäljet.

Tontti on ollut meille varattuna kuukauden verran. Alunperin meillä oli saman korttelin toinen hieman isompi tontti, mutta sattumalta onnistuin soittamaan maankäyttöpäällikölle juuri samana päivänä, kun tämä meidän lopullinen tontti oli vapautunut varauksesta. Pari tuntia myöhemmin tontti olisi mennyt tarjolle ensimmäiselle jonossa. Vaihdoimme lennosta tonttia ja meidän alkuperäinen tontti päätyi jonottajien saataville.

Tontilla on kokoa noin 1000 neliötä ja meillä tulee olemaan kaksi rajanaapuria. Yhdellä reunalla on pyörätie ja yhdellä reunalla on katu. Meidän tuleva kotikatu kunnallistekniikkoineen on vielä työn alla, joten meidänkin tontilla oli 2-3 metriä korkea maa-aineskasa koko tontin reunan matkalla. Pitänee huomenna varmistaa, että kunta kärrää ylijäämämaat pois kadun valmistuttua.

Kevään tullen aletaan kaatamaaan puita ja toukokuussa, jos rakennusluvan kanssa ehditään ajoissa, alkaa maatyöt.

//M

Kommentit (0)

Ei kommentteja. Ole ensimmäinen!

Jätä kommentti

(*) pakolliset kentät, sähköpostiosoite näkyy vain ylläpidolle