Värillinen ovi ja valkoinen runko?

2.9.2018

Keittiö on aiheuttanut alusta asti pään vaivaa kiintokalusteiden osalta. Suurin osa kalustevalinnoista keittiöön oli selkeitä jo lupakuvavaiheesta lähtien, mutta keittiön kalusteiden väri on edelleen auki. Ja päätös pitäisi tehdä tänä iltana, jotta materiaalit saadaan tilaukseen lokakuun puolivälin asennusta varten.

Ihan alun perin ajatus oli valita jälleen valkoinen keittiö. Kahteen edelliseen asuntoomme valitsimme mattavalkoiset sileät ovet. Tällä kertaa ajattelimme, että väri olisi edelleen valkoinen, mutta ovessa olisi muotoa (Kensapuun Duo). Valkoisten kalusteiden korostukseksi aioimme hankkia vaalean harmaat välitilan laatat.

Valittuamme alkukesästä seinämaalin sävyksi ruskeaan taittavan harmaan (Tikkurilan Piazza Y487), ei harmaa kaakeli sopinutkaan sen viereen ja päädyimme hankkimaan saman laatan valkoisena. Samalla päätimme, että keittiön kaappien ovista tulee lämpimän tumman harmaat tai harmaan vihreät. Nyt loppukesästä, kun aloimme viimeistelemään kalustevalintoja, tajusimme, että tumman oven kanssa pitäisi rungot olla tummat ja myös päätyjen sopia oven sävyyn.

Vai pitäisikö? Todella harvoin nykyään näkee keittiöitä, joissa on valkoinen runko ja värillinen ovi. Runko yleensä paistaa ovien väleistä ja päädyt ovat komeammat, jos ne sopivat oven väriin. Budjetillisista syistä emme pystyne valitsemaan oven värisiä päätylevyjä ja tummempaa runkoa, joten ennen kuin palaamme täysin valkoiseen keittiöön, piti tehdä nopea kuvankäsittely Pinterestistä löytämääni valkoiseen keittiöön, jossa on Duon kaltainen ovi, ja muuttaa taso tammitasoksi ja ovet värillisiksi. Taitaa tuo valkoinen runko ja värillinen ovi näyttää vähän vanhanaikaiselta?

(tavallinen kuva käsitellystä keittiöstä)

Kommentit (0)

Ei kommentteja. Ole ensimmäinen!

Jätä kommentti

(*) pakolliset kentät, sähköpostiosoite näkyy vain ylläpidolle